Suomalaiskaksikon beach volleyn maailmankiertueen turnaus Meksikossa päättyi tappioon

Riikka Lehtonen Niina Ahtiainen beach volley

Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen mukavasti sujunut beach volleyn maailmankiertueen turnaus Meksikossa päättyi pudotusotteluiden ensimmäiselle kierrokselle. Vastassa olivat sveitsiläiset Tanja Hüberli ja Nina Betschart, jotka veivät ottelun 21–16, 21–17.

Lehtosen ja Ahtiaisen peli parani turnauksen edetessä. Suomalaiskaksikko otti turnauksesta kolme voittoa ja kaksi tappiota. He etenivät nyt karsinnoista pääsarjaan, missä ottivat muun muassa hienon voiton maailman rankingin kakkosista, USA:n Alix Klinemannista ja April Rossista. Lopputuloksissa suomalaiset löytyvät sijalta 17.

– 17. sija ei tyydytä, mutta pelin taso, mille nousimme tässä turnauksessa, tuntuu hyvälle. Olemme tehneet paljon töitä ja moni asia loksahti kohdalleen. Silti kehitettävää löytyy vielä, Lehtonen kertoi tiedotteessa.

– Nyt käymme vielä videolta läpi turnauksen pelit ja alamme työstämään lisää omaa torjunta-puolustus -taktiikkaa, jotta saamme käännettyä pelejä lisää omaan laariin. Kiitos kannustuksesta kaikille kotimaahan, hän lisäsi.

Lehtonen ja Ahtiainen suuntaavat seuraavaksi Turkkiin, missä pelataan kahdeksan maan Continental Cupin toisen kierroksen turnaus. Torstaina alkava kilpailu pelataan neljän urheilijan joukkueilla. Turnauksessa pelataan paikasta olympiakarsintaturnaukseen Haagiin.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.