Suomalaisia onnistui yön NHL-kierroksella

Toronto Maple Leafs hävisi Winnipeg Jetsille 3-4 voittolaukauskisan jälkeen. Suomalaisista Toronton Kasperi Kapanen poimi ottelussa syöttöpisteen ja venytti näin ollen pisteputkensa neljän ottelun pituiseksi. Winnipegin Patrik Laine jäi ilman tehopisteitä.

Embed from Getty Images

Ottelu oli lähellä ratketa jo varsinaisella peliajalla mutta Toronton Auston Matthews tasoitti pelin 14 sekuntia ennen loppusummeria. Näin ollen ottelu eteni aina voittokaukauskisaan asti, jossa Laine onnistui mutta ei ollut ottelun ratkaisija. Kilpailu ratkesi neljänsien laukojien kohdalla kun Toronton William Nylander epäonnistui omassa yrityksessään kun taas Blake Wheeler onnistui. Molemmat joukkueet ovat kuudentena omissa konferenseissaan.

Embed from Getty Images

Los Angeles Kings hävisi Dallas Starsille 1-2. Suomalaisista Dallasin Esa Lindell oli mukana Dallasin molemmissa maaleissa antaen niihin syöttöpisteet. Lindell valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Hyvässä pelivireessä oleva suomalainen on kirjauttanut tällä kaudella tehot 2+16. Lindellin pisteputki on neljän ottelun mittainen. Dallasin pelikin on kulkenut hyvin ja joukkue on viiden ottelun voittoputkessa.

Keskiviikon kolmannessa ja viimeisessä ottelussa kohtasivat Philadephia Flyers ja Washington Capitals. Flyers rikkoi neljän ottelun tappioputkensa ja korjasi voiton konferensia johtavalta Washingtonilta maalein 3-2. Flyers on nyt itäisessä konferenssissa kahdeksantena.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.