Chicago Bulls jo viidenteen peräkkäiseen tappioon

Chicago Bulls hävisi jälleen ja joukkue hakee edelleen kuluvan kalenterivuoden ensimmäistä voittoa. Liigan häntäpään joukkueisiin kuuluva New Orleans Pelicans oli kotonaan selvästi parempi 123-108.

Lauri Markkanen pelasi 29 minuuttia heittäen 14 pistettä, poimien neljä levypalloa ja antaen yhden koriin johtaneen syötön. Kahdeksasta kolmen pisteen heittoyrityksestä hän upotti vain kaksi koria. Markkanen nousi jo yhdeksännelle sijalle Chicagon kaikkien aikojen kolmen pisteen heittojen listalla. Markkanen on upottanut tähän mennessä 351 kolmosta.

Bullsin paras pistemies oli Zach LaVine tehden 32 pistettä. New Orleansin paras oli Brandon Ingram, joka heitti 29 pistettä.

Ottelu oli tasainen lähes loppuun asti. Bulls johti ottelua vielä kolmannen neljänneksen alussa mutta Pelicans hallitsi ottelun loppua tehden vaadittavat pisteet.

Bulls pelasi jo joulukuussa paremmin kuin alkukaudesta mutta nyt joukkue on taas valahtanut alemmas ja kauemmas pudotuspeliviivasta. Se on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa 11.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.