Suomalaisia hakemaan lisää tartuntoja Pietarista – Suomen viranomaiset katsovat kauniisti toisaalle

Dummies tyhmä idiots idiootti tyhmyys idiootit

Suomen Maajoukkueen Kannattajat -yhdistys kertoo, että perjantaina Pietarissa pelattavaan puolivälieräotteluun on myyty 188 lippua suomalaisille. Todellinen lukuhan tuskin on näin pieni, sillä ainoan ja kohtalaisen varman tiedon voi tarjota Suomen Ulkoministeriö tai Venäjän suurlähetystö. Lippuja voi ostaa niin monesta paikasta, että täydellistä faktaa tuskin on kellään.

SMJK lisää, ettei se aio järjestää pelimatkaa futiskannattajille.

Embed from Getty Images

Suomalaisten viimeisin reissu Pietariin oli farssien farssi! Suomessa hyvässä hallinnassa ollut epidemiatilanne räjähti täysin syliin etenkin pääkaupunkiseudulla. Mutta asiasta on täysin turha syyttää pelkästään faneja, vaikka THL tiedottikin jo aikoja sitten ennen kisoja, ettei Venäjälle kannata matkustaa. Silti sinne mentiin ja etenkin, sinne päästettiin.

Viranomaisten pitäisi ehdottomasti estää peliin meneminen ja ylipäänsä Venäjälle matkustaminen turistimielessä. Mutta tuleeko näin tapahtumaan? Ei, ei tule, ei edes suurimmissa mielikuvissa.

Marinin hallitus, Aluehallintoviranomaiset ja THL syövät kiltisti tikkaria ja katsovat olkansa yli ettei poliittinen maine kärsi.

Ja vielä on syytä kysyä, miksi Venäjällä edes pelataan enään? Vastaus on yksiselitteinen ja helppo; raha ja UEFA!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.