SULKAPALLO: Nanna Vainio upeaan voittoon!

Suomen sulkapallo-ässä Nanna Vainio on edennyt EM-kisojen puolivälieriin. Vainio kohtasi iltaottelussa Viron Kati Tolmoffin ja ottelusta kehkeytyi todellinen jännitysnäytelmä.

Olympiapaikkansa jo teoriassa varmistanut Vainio lähti avauserään turhan kevyesti ja se näkyi helppoina virheinä. Tolmoff vei ensimmäisen erän lukemin 21-13.

image

Toiseen erään tuli todellinen Nanna Vainio ja Tolmoff sai nähdä, mitä on suomalainen sisu! Vainio pelasi todella upean erän huokuen itseluottamusta ja kuittasi ottelun tasoihin lukemin 15-21.

Kolmas erä oli äärimmäisen jännittävä. Vainio johti erää lähes koko ajan pisteellä kunnes virolaisen kantti petti ottelun lopussa ja Vainio vei erän lukemin 19-21 ja samalla koko ottelun upeasti lukemin 1-2.

Vainion puolivälieräottelu on heti huomenna ja vastus on kovimmista kovin, turnauksen ykkössijoitettu, maailmanlistan 2., Espanjan Carolina Marin. Ottelun alkamisajankohtaa ei ole vielä vahvistettu ja todennäköisesti ottelu pelataan televisioidulta kentältä.

Kävi espanjalaisen kanssa miten tahansa, Vainio on tehnyt turnauksessa “naisen työn”!

Muistutuksena kaikille, että Nanna pelaa haasteottelun kahta Geemedian lukijaa vastaan toukokuun puolivälissä. Pelipaikasta ja tarkemmista tiedoista tulee infoa tuota pikaa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.