SM-liiga – Lahden Pelicans hankki hyökkäykseen todellisen huippunimen

Lahden Pelicans julkaisi tänään todella kovan pelaajahankinnan, kun seurassa kaudella 2011-2012 loistanut Ryan Lasch on tehnyt lahtelaisseuran kanssa ottelukohtaisen sopimuksen. Edellisellä visiitillään Pelicansissa mies teki runkosarjassa hurjat tehot, kun 59 otteluun syntyi tehopisteet 24+38. Kolme edellistä kautta 33-vuotias jenkkihyökkääjä on pelannut SHL-seura Frölundan riveissä, jossa jälki onkin ollut todella murhaavaa. 143 runkosarjaotteluun mies teki seuran riveissä 39 maalia ja 114 syöttöä eli 153 tehopistettä.

Embed from Getty Images

Lasch on yksi parhaista Euroopassa pelaavista pelaajista, ellei jopa paras. Hän on poikkeuksellisen taitava hyökkäyspään virtuoosi, jolla on kaiken lisäksi erityinen asema lahtelaiskannattajien sydämissä. ”Olemme todella tyytyväisiä, että mies haluaa pelata meillä ja Pelicans-fanit saavat nauttia jälleen miehen edesottamuksista Lahdessa”, päävalmentaja Tommi Niemelä kommentoi seuran verkkosivuilla.

Embed from Getty Images

Laschin sopimusta voi pitää todella yllätyksenä, kun ottaa huomioon Pelicansin tämänhetkisen taloudellisen tilanteen. Pitää kuitenkin muistaa, että Laschin ja Pelicansin välinen sopimus on ottelukohtainen, joten olisi todella suuri yllätys jos jenkkihyökkääjä pelaisi Lahdessa edes 20 runkosarjapeliä. Hyvin todennäköistä on, että Lasch pelaa kauden alun SM-liigassa ja siirtyy tämän jälkeen isompiin sarjoihin, mutta se nähdään lopulta sitten syksyn edetessä.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.