Sitkeä Classic taipui kolmannessa erässä – TPS:n voittoputki venyi jo viiteen otteluun

Salibandy naiset sb

TPS voitti syksyn viiidennenkin ottelunsa F-liigan naisten A-lohkossa, kun se kukisti Lempäälässä sitkeän Classicin maalein 6-5. Ratkaisurooliin nousivat turkulaisten ylivoimapeli sekä neljä maalia rakentanut kolmosviisikko.

Alisa Pöllänen laukoi Classicin avauserässä johtoon, mutta kaksi kotijoukkueen jäähyä tuotti TPS:lle kaksi Laura Rantasen iskemää ylivoimamaalia. Emilia Pietilä ohjasi turkulaiset toisessa erässä jo 4–2-johtoon, mutta Classic nousi vielä. Annu Selinummi kiepahti toiseen erään kavennuksen, ja kolmannessa Meri Jokinen päätti ylivoimahyökkäyksen tasoitukseen Alisa Pölläsen poikkisyötöstä. Ratkaiseva ero syntyi tänään päätösjakson puolivälissä, kun Olivia Pietilä päätti takatolpalta vastaiskun verkkoon ja Meri-Helmi Höynälä kiskaisi tilanteeksi 4-6. Elli Kylmäluoma kavensi vielä päädystä pompanneesta pallosta, mutta tasoitukseen asti ei kotijoukkue enää venynyt.