SHL:n joukkotappelu kurinpidon käsittelyyn, katso video!

Ruotsin jääkiekkoliiga SHL:ssä lauantai-iltana Växjön ja Malmön välisessä ottelussa puhjennut joukkotappelu siirtyy SHL:n kurinpidon käsittelyyn. Tappelussa oli mukana myös suomalaisia. Näet tappelun alla olevasta videosta.

Tilanne sai alkunsa ottelun kolmannessa erässä. Malmön Nicolai Mayer meni vaihtoaitioiden väliselle alueelle. Tämän jälkeen Meyer hyppäsi Växjön puolelle ja sen jälkeen hässäkkä oli valmis.

Suomalaisista Malmön Matias Myttynen sai tilanteesta pois Växjön Ilari Melartin. Tämän jälkeen suomalaiset katselivat tilannetta sulassa sovussa kentän puolelta.

Yllä mainitulla videolla näkyy, että tuomarit tarvitsevat järjestyksenvalvojien apua tilanteen rauhoittamiseksi. Pahimmat tappelijat, Malmön Nicolai Mayer ja Henrik Hetta sekä Vaxjön Richard Gynge ja Ludvig Nilsson saivat samantien pelikiellon ja poistuivat kentältä.

– Ei ole koskaan hyvä, että jään ulkopuolella tapellaan, mutta haluan lukea ensin tuomareiden raportin ja puhua valvojien kanssa, SHL:n urheilujohtaja Johan Hemlin sanoi.

Malmö voitti ottelun 1–0.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.