Serie A:ssa tiistaina kaksi peliä – jälkimmäinen edelleen käynnissä

Jalkapallon Italian Serie A:ssa on tiistaina kaksi ottelua. Alkuillan ottelussa kohtasivat Parma ja Atalanta. Vierasjoukkue Atalanta otti täyden pistepotin 1-2 -voitolla.

Atalanta nousi takaa komeasti ohi, sillä vielä 69. minuutilla kotijoukkue Parma johti peliä 1-0.

Atalanta lisäsi kaasua toisella jaksolla. Ruslan Malinovsky täräytti 1-1-tasoituksen vapaapotkusta. Voitto-osuma syntyi 84. minuutilla kokeneen Alejandro Gomezin kauniilla laukauksella.

Juventus on jo varmistanut Italian mestaruuden, mutta Atalanta nousi ainakin väliaikaisesti sarjakakkoseksi. Niskaan hengittävät Inter ja Lazio.

Serie A:n tiistaisessa myöhäisottelussa iskevät yhteen Inter ja Napoli. Ottelu on puoliajalla Interille 1-0.