Sebastian Aholle tämän vuoden ensimmäinen maali, Laine jäi maaleitta

Carolina Hurricanes hävisi kotonaan Anaheim Ducksille jatkoajalla 1-2. Sebastian Aho teki Carolinan ainoan maalin Joel Edmunsonin ja Teuvo Teräväisen syötöistä.

Anaheimin voittomaalin teki Sam Steel.

Aho oli pelannut seitsemän perättäistä ottelua ilman maalia. Hän kasvatti kauden maalimääränsä nyt 24:een ja hän nousi samalla kärkikymmenikköön NHL:n maalipörssissä.

Suomalaispelaajien maalitilastoa 22-vuotias Aho johtaa ylivoimaisesti, sillä muista suomalaisista kukaan ei ole tehnyt yli 15 maalia.

Kolmantena itäisessä konferensissa jatkaa Pittsburgh Penguins, joka haki 1-2 -vierasvoiton sarjajumbo Detroit Red Wingsistä. Pittsburghin voittomaalin teki jatkoajalla kukapa muukaan kuin Sidney Crosby.

Crosby on iskenyt nyt tehot 3+3 kolmessa ottelussa, jotka hän on pelannut palattuaan yli kahden kuukauden sairaslomalta.

Winnipeg Jetsille kyyti oli kotona kylmää kun Tampa Bay Lightning voitti sen 1-7. Winnipegin ainokaisen teki Jack Roslovic.

Tampan Anthony Cirelli teki ottelussa kypärätempun ja viime kaudella runkosarjan pistepörssin voittanut Nikita Kutsherov teki kaksi maalia. Patrik Laine jäi ilman tehopisteitä ja hänen maaliton putkensa venyi nyt seitsemän ottelun mittaiseksi.

Tampa Bay on voittanut 12 edellisistä 14 ottelustaan ja nousi nyt jo neljänneksi itäisessä konferensissa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.