Sebastian Aho huimassa iskussa yön NHL-kierroksella

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho oli huippuiskussa, kun Hurricanes kohtasi Chicago Blackhawksin. Aho teki kolme maalia ottelun päättyessä lukemin 5–2.

Aho teki toisessa erässä Carolinan 3–0 ja 4–0 -osumat ja viimeisteli loppunumerot tyhjään maaliin. Aholla on koossa tällä hetkellä 52 ottelusta komeat tehopisteet 24+31=55.

Embed from Getty Images

Aleksander Barkov teki puolestaan voittomaalin jatkoajalla, kun Florida päihitti Dallasin 5–4. Barkov kuittasi ottelussa myös yhden syöttöpisteen. Dallasin Joel Kiviranta teki maalin ja Roope Hintzille merkittiin syöttöpiste.

Yön muissa otteluissa suomalaiset olivat myös hyvässä iskussa.

New York Rangersin Kaapo Kakko iski maalin Rangersin hävitessä Washingtonille 3–6. Buffalon Rasmus Ristolaiselle sen sijaan kirjattiin kaksi syöttöpistettä Sabresin voittaessa NY Islandersin 4–2.

Philadelphian murskatessa Pittsburghin luvuin 7–2, Pittsburghin Kasperi Kapanen sai yhden syöttöpisteen. Nashvillen Erik Haula syötti Roman Josin jatkoaikamaalin, kun Predators kaatoi Columbuksen 4–3. Myös Eeli Tolvanen syötti Nashvillelle yhden osuman. Edmontonin Jesse Puljujärvi keräsi tehopisteet 1+1, kun Oilers voitti Vancouverin 5–3. Puljujärven maaliin esityön teki sellaiset nimet kuin Leon Draisaitl ja Connor McDavid.

Embed from Getty Images

Mikko Rantanen jatkaa suomalaisten pistepörssin kärkipaikalla ennen Barkovia ja Ahoa. Rantanen teki maalin ja syötti jatkoaikaosuman Coloradon voittaessa San Josen 5–4.

Rantasella on pisteitä 59, Barkovilla 56 ja Aholla 55.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.