Saliharrit voittoon Unkarista

Suomen futsalmaajoukkue voitti tiistaina Salossa pelatussa ottelussa Unkarin maalein 1-0.

Tuplamaaottelun ensimmäisen pelin voitti maanantaina Unkari maalein 2-0. Tiistaina Suomi oli kuitenkin vahvempi ja nappasi itselleen 1-0-voiton Timur Inapshban maalilla. Osuma syntyi ensimmäisen jakson lopussa.

Suomen puolustuspelaaminen toimi tiistaina erinomaisesti. Unkari haki toisella jaksolla rohkeasti tasoitusta jo hyvissä ajoin lentävällä maalivahdilla. Suomi kuitenkin kesti ja otti itselleen kautta aikojen ensimmäisen voiton Unkarista.

Suomi pelaa 17.-22.3. Puolassa EM-karsintaturnauksen main round -kierroksella. Vastassa ovat isäntämaa Puola, Valko-Venäjä ja Italia. Lohkoykkönen menee EM-kisoihin ja toiseksi sijoittunut pääsee vielä jatkokarsintoihin.