SALIBANDYVIHJE: Liigassa pelataan yksi ottelu

Salibandyliigassa pelataan tänään yksi ottelu kun Nokian KrP isännöi EräViikinkejä. Ottelun ennakkoasetelmat on selkeät mutta onko kaikki niin mistavalkoista miltä näyttää?

Nokian KrP:llä oli hieno boosti vielä hetki sitten mutta nyt joukkueen pelihalu ja taidot ovat kadonneet. Kolme ottelua, joista kolme tappiota ja sitä ennen kaksi helpohkoa voittoa M-Teamista ja SalBasta. Joukkue on sarjataulukossa seitsemäntenä mutta pudotuspeliviivaan on matkaa kolme pistettä ja kamppailu on äärettömän kova. Kurssin olisi käännyttävä nopeasti mutta tänään se tuskin onnistuu.

Sarjakakkonen EräViikingit on ollut koko kauden puheenaihe. Fuusio tapahtui nopeasti mutta joukkueen rakentaminen on sujunut loistavasti. Joukkueen tavaramerkki on ollut maalikarkelot ja Vantaalla viime kerralla KrP ottikin lahjakkaasti kuonoon 15-5. EräViikingit palautettiin kuitenkin tehokkaasti maanpinnalle huippuvireisen Classicin toimesta. Tänään joukkueelta ei voi odottaa muuta kuin paluuta ruotuun ja se ei tiedä isäntien kannalta hyvää.

EräViikingit vie ottelua 100-0! Nokialaisten verkossa tulee soimaan tasaisen tappavasti. EräViikinkien jokainen kenttä on yksinkertaisesti parempi kuin KrP:n heikoin.

SALIBANDYLIIGA, MIEHET

Nokian KrP – EräViikingit
Kello 18:30

Over 11.5 @ 1.72 Bet365
EräViikingit -3.5 @ 2.10 Bet365

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.