Salibandyn MM-kisoissa kohtaa Ruotsi ja Suomi, lue ennakko ja kurkkaa vihje!

Suomi on tänään salibandyn MM-kilpailuissa veitsi kurkulla kun vastaan asettuu maailman kovin, Ruotsi! Suomi lähtee otteluun selvästi altavastaajan asemasta.

Kuva: Ville Vuorinen/Salibandyliitto

Ruotsi on tehnyt kisoissa murskaavaa jälkeä! Se voitti alkulohkossa Slovakian 23–1, Tshekin 10–2 ja Latvian 16–1. Puolivälierässä Ruotsi jyräsi Saksan 26–2. Suomella puolestaan kisat ovat edenneet mollivoittoisesti eikä pelin makuun olla päästy kunnolla missään ottelussa. Alkulohkossa Suomi hävisi Sveitsille 4–7 ja puolivälierä Ruotsin alkulohkossa murskaamaa Slovakiaa vastaan oli yllättävän hankala. Suomi voitti sen lopulta vaatimattomasti 8–6.

Kuva: Ville Vuorinen/Salibandyliitto

Ruotsi on voittanut kuusi edellistä maailmanmestaruutta ja neljässä viime finaalissa vastassa on ollut Suomi. Nyt edessä on uusi tilanne kun joukkueet kohtaavat jo välierissä ja vain toinen jatkaa.

Suomen ehdottomasti tärkeimpiin pelaajiin kuuluva Veera Kauppi oli flunssan takia sivussa Slovakiaa vastaan. Hänen pelaamisensa tänään on suuri kysymysmerkki. Mutta pelasi tai ei, ei yksi pelaaja joukkuetta tee vaikka Kauppi onkin tehnyt turnauksessa jo 16 pistettä. Myös tärkeä My Kippilä pelasi Slovakiaa vastaan vain puolet polvivammansa vuoksi. Leikkauksesta on kulunut vasta 7 kuukautta, joten täyttä panosta todella tärkeä Kippilä ei pysty antamaan.

SALIBANDY, NAISTEN MM-KILPAILUT

Ruotsi – Suomi
Kello 15:30

Ruotsi -4.5 @ 1.95 888sport
Panos: Large

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.