Bulls hävisi jälleen – Markkanen umpiturhautunut

Chicagon Bullsin sekoilu jatkui ja sen heittopeli oli pahasti hukassa kun Charlotte Hornets haki voiton pistein 73-83.

Lauri Markkanen teki 10 pistettä ja poimi neljä levypalloa. Markkanen upotti 12:sta pelitilanneheitosta sisään vain neljä. Kolmoset taasen upposivat 2/7.

Nousukunnossa ollut Markkanen oli yltänyt jo monessa peräkkäisessä ottelussa 20:een pisteeseen mutta jälleen oli paluu vanhaan. Mutta Markkasta on turha yksin syyttää Bullsin pistesaldon ollessa 73, joka on koko liigan alhaisin.

– Kyllä tämä on turhauttavaa, mutta me emme voi roikottaa päätämme. Huomenna on peli, ja kaikkien pitää olla terävinä ja valmiina, joten tästä täytyy oppia ja katsoa mitä voimme tehdä paremmin huomenna, Markkanen sanoi NBC Sportsille.

Markkanen viittasi lauantai-iltaan, jolloin Los Angeles Clippers vierailee Chicagossa.

Bullsin onnistumisprosentti pelitilanneheitoista oli vain 30. Chicago missasi ottelun seitsemän ensimmäistä heittoaan. Kukaan kotijoukkueen pelaajista ei tehnyt enempää kuin 12 pistettä, johon ylsivät Zach LaVine ja Ryan Arcidiacono. Kyseessä on todella surulliset saldot.

– Hyökkäyspelimme oli surkeaa. Emme olisi saaneet heitettyä palloa edes valtamereen, latasi LaVine NBC Sportsin mukaan. LaVine on viime aikoina ollut useimmiten Bullsin paras pistemies.

Chicago on nyt hävinnyt neljä edellisistä viidestä ottelustaan. Kaikkiaan Bulls on hävinnyt tällä kaudella 18 ottelua ja voittanut yhdeksän. Se majailee itälohkossa sijalla 11.

Päävalmentaja Jim Boylenin mukaan pitää jatkaa vain yrittämistä. Muutoksia ei tarvita.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.