Salibandyliiga: TPS yllätti mestarit ja varmisti play off -paikan

TPS varmisti paikan Salibandyliigan pudotuspeleissä kun se yllätti tänään vieraskentällä mestari SPV:n 4-3. TPS pelasi play offissa viimeksi kaudella 2012 – 2013.

SPV:n Erik Härkönen tasoitti kolmannen erän aluksi TPS:n 1-0-johdon, mutta jakson puolivälissä turkulaiset karkasivat uudelleen Ville Laineen ja Janne Jaanuksen osuttua perättäisissä vaihdoissa. Tuukka Kivirannan yhden käden rysty toi isännät taas maalin päähän, sitten iski jälleen TPS. Sami Saarisen maalin takaa lähettämä pallo pomppi kahden Peliveljen kautta SPV:n verkkoon, ja Saarisen osuma jäi illan voittomaaliksi. Mikko Kohosen kavennuksen jälkeen SPV:lle jäi viisi minuuttia aikaa tasoitukseen, mutta maajoukkuemaalivahti Pyry Luukkonen ei antautunut.

Lauantain toisessa ottelussa Viikingit kukisti kotonaan OLS:n 4-3. OLS oli pitkään kiinni yllätyksessä johtaessaan avauserän jälkeen 3-1 ja vielä kolmannen aluksi maalilla. Harri Forsten napautti kuitenkin Viikingeille tasoituksen, ja vain kaksi minuuttia ennen loppusummeria Miko Kailiala laukoi molemmat pisteet helsinkiläisille.

Salibandyliigan sunnuntain ottelut ovat SalBa – Tapanilan Erä ja M-Team – Classic.

Lähde: Salibandyliitto