SALIBANDY: TPS ajoi kiinni Westend Indiansin irtioton

Salibandyliigan runkosarjan toiseksi viimeinen kierros pelattiin täyteen Turussa, jossa TPS ja Westend Indians tasasivat sarjapisteet tuloksella 4-4. Runkosarja päättyy täydellä kierroksella keskiviikkona.

Tänään Westend Indians karkasi 28 minuutissa 802 katsojan harmiksi 4-1-vierasjohtoon, mutta TPS-valmennuksen neljännen maalin jälkeen ottama aikalisä pohjusti isäntien nousun. Artis Raitums kavensi ennen taukoa, ja kolmannessa erässä osui vain TPS. Jani Hyytiäinen taituroi heti päätösjakson alkuun kavennuksen rangaistuslaukauksesta, ja tasoituksen nosti jo ennen erän puoliväliä Ville Hirvisuo.

Jatkoajalla Indiansin Antti Aarnio ohjasi pallon yläputkeen, mutta ratkaisua ei tänään nähty.

Jani Hyytiäinen oli tehoillaan 2+1 kotijoukkueen vahva mies, Samuli Granlund kirjautti vieraiden sarakkeeseen maalin ja maalisyötön.