Salibandy: Jokerit jyräsi F-liigaan – kolmas voitto Steelersistä irtosi lukemin 14-4

Salibandy2

Jokerit nousi ensimmäistä kertaa F-liigaan, kun se löi karsinnan toisessa vaiheessa Steelersin tänään maalein 14-4 ja vei ottelusarjan voitoin 3-0. Edelliset kohtaamiset Jokerit oli vienyt lukemin 9-6 ja 9-1.

Tänään Jokerit karkasi jo kymmenessä minuutissa 4–1-johtoon, ja vaikka Steelers nousi toisessa erässä parhaimmillaan kahden maalin päähän, karkasivat helsinkiläiset uudelleen. Joka pelissä loistanut Anna Ylikojola kokosi tänään tehot 1+4 Jonna Karosen ja  Tuuli Rannalan kirjauttaessa 2+2.

Steelersille kaudesta tuli synkkä, kun hämeenlinnalaisten sekä naisten että miesten edustusjoukkueet putosivat F-liigasta.

Toisessa karsintaparissa Blue Fox johtaa HaHea vastaan otteluvoitoin 2-0, ja joukkueet kohtaavat kolmannen kerran huomenna Uudessakaarlepyyyssä.