Ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejadille hurjat tehot NHL-kierrokselta

NHL Kiekko

Jesse Puljujärvi teki maalin ja sai yhden syöttöpisteen, kun Edmonton Oilers kukisti Calgary Flamesin maalein 7–3 NHL:ssä.

Puljujärvi viimeisteli maalinsa avauserässä ylivoimalla ohjaamalla Tyson Barrierin viivalaukauksen verkkoon. Puljujärvi myös katkaisi kauden kahdeksannella maalillaan viiden ottelun maalittoman putkensa.

Puljujärvi sai illan toisen tehopisteensä päätöserässä, kun hän alusti Darnell Nursen 6–1-maalin.

New York Rangers löysi kotijäällään peliinsä hurjan vaihteen ja vei Philadelphia Flyersia kuin litran mittaa luvuin 9–0. Kaikki maalit syntyivät kahden ensimmäisen erän aikana.

Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli vielä 2–0, mutta toisen erän seitsemään maaliin mahtui yllätyksiä muutenkin kuin lukumäärässä. Rangersin ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad teki erässä kolme maalia ja syötti toiset kolme.

27-vuotias Zibanejad kuittasi ottelussa samalla NHL-uransa 400:nnen tehopisteen.

Kierroksen muissa otteluissa Vancouver Canucks voitti Ottawa Senatorsin 3–2 ja Winnipeg Jets puolestaan otti 4–3-jatkoaikavoiton Montreal Canadiensista.