Scroll Top

Rullaleijonat MM-Finaaliin!!

Rullakiekon_MM2015_logo_250x348

Rullaleijonat raivasi tiensä lauantain MM-finaaliin

Rullaleijonat pelaa lauantaina klo 20 Tampereen Hakametsässä käynnistyvässä ottelussa rullakiekon MM-kullasta. Suomi kaatoi Slovakian voittomaalikilpailuun venyneessä jännitysnäytelmässä maalein 4-3 (1-0, 1,0, 1-1, 0-2, 0-0, 1-0). Vastaansa maailmanmestaruutta puolustava Suomi saa perjantai-illan myöhäisottelun Kanada-Ruotsi voittajan.

Voittomaalikilpailussa finaalipaikan Suomelle ratkaissut Kristian Kuusela myönsi jännittäneensä hieman ennen ratkaisevaa laukausta.

– Kyllä mulla oli aika selvä kuvio. Katsoin kun meidän leftin jätkät meni, veskari oli aina samalla lailla ja ajattelin viedä toiselle puolelle ja siitä koittaa pientä luritusta.

Varsinaisella peliajalla Suomen maaleista vastasivat ottelun avausosuman tehnyt Marko Virtala, kymmenennen häkkinsä turnauksessa viimeistellyt Jimi Palanto ja kolmannen erän alussa Slovakian maalivahdin ohittanut Markus Jokinen.

– Ollaan matkalla kohti tavoitetta ja voidaan nauttia hetki ennen huomista. Siellä se iso tavoite on, Suomen kapteeni Jesse Saarinen käänsi katseen kohti lauantaita, jolloin ratkaistaan Rullakiekon MM-kisojen mitalien kohtalo.

Pronssiottelu käynnistyy klo 17.30 ja finaali klo 20. Aikuisilta 11€ ja lapsilta 6€ maksavia pääsylippuja lauantain finaalipäivälle on vielä saatavilla, jonojen välttämiseksi paikalle kannattaa saapua ajoissa tai ostaa liput ennakkoon Lippupisteen myyntipisteistä tai verkkokaupasta.

Hakametsään paikan päälle saapuvalle yleisölle on päivän aikana tarjolla myös muuta viihdykettä: parkkialueella pelattava Tossulätkän SM-kiertueen Tampereen osakilpailu alkaa heti aamulla, Haka 3:ssa ohjelmassa on Naisten rullakiekon SM-turnaus ja Haka 2:ssa on mahdollisuus seurata klo 14 käynnistyvää Box-lacrossen näytösottelua Suomi vs. Koovee All Stars.

Rullakiekon MM-kisojen ottelut lauantaina 11.7.
11.00 Saksa – Slovenia (B-sarja, sijat 7-8 // Areena)
12.00 Latvia – Unkari (B-sarja, sijat 5-6 // Haka 2)
13.00 Iso-Britannia – Argentiina (B-sarja, pronssiottelu // Areena)
15.00 Croatia – Australia (B-sarja, finaali // Areena)

17.30 Kanada/Ruotsi* – Slovakia (A-sarja, pronssiottelu // Areena)

20.00 Suomi – Kanada/Ruotsi* (A-sarja, finaali // Areena)

*Perjantain myöhäisottelun Kanada-Ruotsi voittaja etenee MM-finaaliin, häviäjä pelaa lauantain pronssiottelussa.

Kuva: Carita Lohtander Photography
Kuva: Carita Lohtander Photography

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.