Riihimäen Cocks jatkaa tänään Mestareiden liiga taivaltaan

Riihimäen Cocksin otteluruuhka sen kuin jatkuu. Joukkue alkaa olemaan jo väsynyt kun SM-Liigakin starttasi ja siinä se on poikkeuksellisesti vasta kolmantena, kun BK-46 onnistui kaatamaan sen yllätyksellisesti.

Cocks on onnistunut nappaamaan yhden voiton Mestareiden liigassa, kun se kaatoi Presovin kotonaan syyskuun lopussa. Lisäksi se pelasi todella hyvin viime pelissä kun voitto Eurofarm Rabotkinistä oli todella lähellä. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 31-30.

Tänään Riihimäelle saapuu joukkue Portugalista kun Sporting CP lähtee hakemaan pisteitä riihimäkeläisiltä. Sporting CP pelasi viime pelissä tasan kotonaan Bidasoa Irunia vastaan. Portugalilaiset ovat kärsineet ainoan tappionsa lohkon kärkijoukkue IK Sävehofia vastaan. Sportingilla on lisäksi taskussaan edellämainittu tasapeli. Lohkosta kaksi parasta jatkavat matkaansa jatko-otteluihin ja Sporting on toisesta sijasta, juuri Bidasoa Irunista, vain yhden pisteen perässä, joten joukkue lähtee tänään täysillä peliin. Kotimaan liigassa se on piikkipaikalla yhdeksän ottelun jälkeen ilman yhtään tappiota, joten kovasta joukkueesta on kyse.

Sunnuntain ottelun myötä lohkossa saavutetaan puoliväli ja mitä vaan voi vielä tapahtua. Voitolla Cocks nousisi vain pisteen päähän Sportingista. Intoa ja nälkää joukkueessa ainakin riittää.

Cocks – Sporting CP sunnuntaina 20.10. kello 18.00. Ottelua voi seurata YLE:n joltain kanavalta.

KÄSIPALLO, MESTAREIDEN LIIGA 

Riihimäen Cocks – Sporting CP
Kello 18.00

Sporting -3.5 @ 1.90 William Hill
Panos: Medium

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.