Pisteputki ja tappioputki pitenivät Kuopiossa, kun LASB löi Welhot

Kaksi putkea sai pituutta, kun LASB kaatoi F-liigan miesten sarjan tiistain ainoassa ottelussa vieraissa Welhot 6-3. LASB on napannut syksyn jokaisesta kahdeksasta ottelustaan vähintään pisteen ja Welhot hävinnyt kaikki seitsemän peliään.

Tänään LASB otti Kuopiossa yliotteen heti kättelyssä, kun Perttu Koljonen, Jukkapekka Auroila ja uudelleen Koljonen laukoivat taululle kolmessa minuutissa kolmen maalin vierasjohdon. Welhot kiri toisen erän aluksi eron yhteen, mutta vielä ennen toista taukoa Miska Mäkinen, Vili Näveri ja Joonatan Surakka iskivät lahtelaiset lopullisesti karkuun. Perttu Koljosen ohella toinen illan kahden maalin mies oli Welhojen Teemu Harle.

LASB nousi illan voitollaan jo sarjakakkoseksi ohi ottelun vähemmän pelanneen Oilersin. Welhot jatkaa nollakerhossa, mutta eroa Tiikereihin on vain kaksi ja eroa OLS:aan kolme pistettä.

Keskiviikkona F-liigassa on ohjelmassa SPV:n ja Classicin mittelö Seinäjoella.