Peliveljet nousi neljän maalin takaa jatkoaikavoittoon

Salibandyliigassa pelattiin perjantaina yksi ottelu, jossa Seinäjoen Peliveljet nousi vieraissa Westend Indiansia vastaan neljän maalin tappioasemasta 7–6-jatkoaikavoittoon. Ratkaisuosuman iski jatkoajan toisella minuutilla Henri Myllymäki.

Eero Harjula laukoi toisessa erässä ajassa 26.03 Indiansin jo 4–0-johtoon, ja samassa ajassa otti SPV aikalisän. Se tehosi, sillä vieraat nousivat kuudessa minuutissa jo tilanteeseen 5-4. Kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua Westend Indians johti vielä 6-4, mutta se riitti tänään vain pisteeseen. Ensin iski Jukka-Pekka Pelto-Arvo kavennuksen ja viisi ja puoli minuuttia ennen summeria Konsta Haukkala pelin tasoihin. Jatkoajalla Henri Myllymäki pysäytti sitten Sami Kosken esityöstä pelikellon aikaan 61.51.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla LASB–Classic, Tiikerit–Happee, SPV–EräViikingit ja Welhot–ÅIF.