Patrik Laineella kahden maalin iltapäivä NHL:ssä

Patrik Laine

Patrik Laine onnistui jälleen hyödyntämään maalipaikat kolmannessa ottelussaan uudessa seurassaan Columbus Blue Jacketsissa. Laine iski kaksi maalia, kun Columbus hävisi Carolina Hurricanesille kotonaan maalein 5–6.

Columbuksen avausmaali syntyi ylivoimalla ottelun 10. minuutilla. Laine ampui Seth Jonesin syötöstä väkevän lämärin, johon Hurricanesin maalivahti James Reimer ehti hädin tuskin reagoida.

Vauhdikas ottelu eteni tasaisena ja runsasmaalisena kolmanteen erään saakka. Päätöserän alussa Columbuksen Max Domi tasoitti lukemat 4–4:ään, mutta Carolina pääsi karkaamaan kahden maalin päähän 6–4:ään.

Laine laukoi illan toisen maalinsa ottelun viimeisellä minuutilla.

Laine on tehnyt nyt Columbus-paidassa kolme maalia kolmessa ottelussa.

Suomalaispelaajista myös Dallas Starsin Miro Heiskanen pääsi tehopisteille ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan, kun hän syötti joukkueensa 1–1-tasoitusmaalin kolmannessa erässä. Chicagon Alex DeBrincat ratkaisi 2–1-voiton jatkoajalla illan toisella osumallaan. Kevin Lankinen oli Chicagon maalilta huilivuorossa.