Oilers nousi kolmen maalin takaa ja otti toisen kiinnityksen välieräpaikkaan

Salibandy naiset sb

Oilers otti jo toisen kiinnityksen F-liigan välieräpaikkaan, kun se löi Espoon derbyn kakkososassa Westend Indiansin vieraskaukalossa 6-4. Helpolla ei voitto tullut, sillä Öljymiesten oli noustava kolmen maalin takaa rinnalle ja ohi.

Avauspelin niukkaakin niukemmin hävinnyt Indians näytti ottavan otteen voitosta toisessa erässä, kun Kevin Nylund kiskaisi sen puolivälissä haastajan jo 4–1-johtoon. Kohta Santeri Lindfors kuitenkin kavensi ylivoimalla, ja se pohjusti Öljymiesten päätöserän nousun. Avauskohtaamisen Oilers vei erikoistilanteillaan, ja sama jatkui ottelun viimeisellä kympillä Justus Kainulaisen kaventaessa viidellä neljää vastaan. Maali oli Kainulaiselle jo illan toinen, ja lopussa sankarin viitta liehui komeasti, kun sama mies kiskaisi pelin tasoihin ja puolitoista minuuttia ennen loppua vielä illan neljännellään pallon takayläkulmaan ja Oilersin ensi kertaa johtoon. Kahdeksan sekuntia ennen loppua sinetöi edelliset kaksi osumaa syöttänyt Markus Markkola vielä voiton tyhjään verkkoon.

Joukkueiden kolmas kohtaaminen on ohjelmassa maanantaina. Sunnuntaina pelataan toiset ottelut pareissa LASB–Classic, SPV–TPS ja Happee–Nokian KrP.