Oilers Justus Kainulaisen jatkoaikamaalilla jo voiton päähän välieristä

Salibandy naiset sb

Oilers nousi jo voiton päähän F-liigan välieristä, kun se vei kolmannenkin kohtaamisen Westend Indiansia vastaan. Öljymiehet tasoittivat Indiansin johdon kuudella viittä vastaan vain 14 sekuntia ennen täyttä aikaa, ja jatkoaika päättyi Justus Kainulaisen kääntölaukaukseen ja 5–4-maaliin.

Avauserän kuningas oli Aaro Astala, jonka kahdella maalilla Indians karkasi 2–0-johtoon, mutta toisen alussa Oilers tuli minuutissa tasoihin. Samuli Junnilan 2–3-maalin Öljymiehet kuittasivat päätöserän puolivälissä Santeri Lindforsin komealla nousulla. Indians näytti jo ottavan otteen sarjan ensimmäiseen voittoonsa, kun Sami Niskanen osui alle kolme minuuttia ennen loppusummeria, mutta sekään ei vielä riittänyt. Oilers jauhoi loppuun kuudella viittä vastaan hurjan myllytyksen, joka päättyi Markus Markkolan Tuomas Iiskolan diagonaalisyötöstä iskemään tasoitukseen vain 14 sekuntia ennen täyttä aikaa.

Jatkoaikaa ehdittiin pelata melkein kahdeksan minuuttia ennen kuin Justus Kainulaisen terävä kääntölaukaus kentän keskilinjalta suhahti tarkasti Indiansin verkkoon.

Joukkueiden neljäs kohtaaminen on vuorossa keskiviikkona Indiansin kotiareenalla. Tiistaina hyppäävät kaukaloon parit Classic–LASB, TPS–SPV ja Nokian KrP–Happee.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.