Oberwiesenthalin nuorten MM-kilpailuissa käynnistyi tänään yhdistetty

Oberwiesenthalin nuorten MM-kilpailut käynnistyivät tänään yhdistetyn osalta henkilökohtaisilla kilpailuilla. Parhaimmasta suomalaissijoituksesta vastasi Atte Kettunen, joka oli avauskilpailun yhdeksäs.

Kettunen onnistui mäkiosuudella ja oli ennen hiihto-osuutta sijalla 14.

– Hyppy oli aika hyvä verrattuna siihen, mitä on treeneissä ollut. Tuli sellainen puolikas ‘jackpotti’ siihen, että pystyi noinkin hyvän hypyn vetämään kisaan, totesi Kettunen.

Kymmenen kilometrin hiihto-osuus oli Kettusen mukaan hyvää menoa ja otteet tuntuivat varmemmilta kuin aikaisempina viikonloppuina.

– Hiihto-osuudella hyvää tekemistä, hyvin on kääntynyt kelkka sinne ladullekin. Oli hyvää jaksamista siellä, pohti Kettunen.

Suomalaisilta nähtiin kilpailussa vahvaa joukkuepanosta, kun kaikki suomalaisurheilijat mahtuivat selvästi 20 parhaan kilpailijan joukkoon. Wille Karhumaa oli 14:s, Waltteri Karhumaa 15:s ja Otto Niittykoski 17:s.

– Tänäänhän oli hyvä päivä joukkueella, kaikki pystyi pistämään hyviä tuloksia pöytään. Voidaan olla joukkueena tyytyväisiä tähän päivään, totesi Kettunen.

Kilpailun voitti yhdistetyn maailmancupistakin tuttu Norjan Jens Luraas Oftebro. Toiseksi sijoittui Itävallan Johannes Lamparter ja kolmanneksi kovan loppukirin jälkeen nousi Ranskan Gael Blondeau.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.