NHL:ssä neljän ottelun kierros, Jani Hakanpää teki NHL-debyytin

Calgary Flames voitti jatkoajan jälkeen Columbus Blue Jacketsin maalein 3-2. Joonas Korpisalo torjui Columbuksen maalilla 34 kertaa. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 0-2 -lukemissa Blue Jacketsin johdossa. Flames pääsi kirimään vasta kolmannessa erässä, jossa se teki kaksi maalia. Lopulta jatkoajalla Calgaryn sankariksi nousi TJ Brodie. Columbus jatkaa tappiosta huolimatta itäisen konferenssin kuudentena.

Colorado Avalanche hävisi Anaheim Ducksille jatkoajan jälkeen 3-4. Anaheimin Jani Hakanpää debytoi NHL:ssä saadessaan noin 15 minuuttia peliaikaa. Coloradon Joonas Donskoi pelasi myös noin 15 minuuttia ja jäi ilman tehopisteitä. Mikko Rantanen on edelleen loukkaantuneena.

Muissa kierroksen otteluissa Washington Capitals hävisi Philadelphia Flyersille 2-5 ja Vancouver Canucks Arizona Coyotesille 2-4. Arizonan Antti Raanta oli huilihuovossa.