Nokian KrP pilasi Kupittaan 2000-päisen yleisön illan: Kulta katkolla sunnuntaina Tampereella

Salibandy3

Nokian KrP nousi jo voiton päähän kaikkien aikojen ensimmäisestä Suomen mestaruudestaan, kun se löi TPS:n Kupittaalla 7-3 ja siirtyi finaalisarjassa 3–1-johtoon. Kulta on katkolla KrP:lle sunnuntaina Tampereen Raholassa.

Nokian KrP vei Kupittaan palloiluhallin 2000-päisen yleisön kiukuksi avauserän 2-0, ja toisessa erässä täysi katsomo sai lisää nielemistä. Simo Paulaharju sai laittaa puolustajan lahjapallosta vieraille kolmannen maalin, ja seuraavassa vaihdossa Mikko Laakso iski lukemiksi jo 0-4. TPS otti aikalisän, ja se käänsikin ison kiven vierimään toiseen suuntaan. Kun takatolpalle noussut Olli Laine nosti kotijoukkueen avausmaalin ja Mikko Hautaniemi lakaisi vakiopaikaltaan maalin edestä 2-4, nähtiin jo toinen aikalisä viiden minuutin sisään, nyt vierasjoukkueen pyytämänä. Vaikutus ei ollut ainakaan toivottu, kun Waltteri Vesterinen huudatti viisi minuuttia myöhemmin kotiyleisöä nostamalla mustavalkoiset jo maalin päähän. Päätöserä oli kuitenkin Nokian KrP:n. Sumppuun ajanut Olli Arkkila pudotti pallon Kim Hyrkköselle, joka sijoitti takakulmaan tilanteeksi 3-5, ja perään vei Miska Mäkinen kaksi TPS-pelaajaa mukanaan maalin taakse jolloin Mikko Laakso oli yhtäkkiä vapaana maalilla: 3-6. TPS yritti lopuksi vielä riskillä ilman maalivahtia, mutta edellisen kohtaamisen tavoin se kostautui. Juuso Ahola ryösti pallon ja vei loppunumerot tyhjään verkkoon.