NHL:ssä vain kolmen ottelun yö

NHL Kiekko

NHL:ssä pelattiin vain kolmen ottelun kierros ja mukana oli vain muutama suomalainen.

New Yorkin pyhätössä, Madison Square Gardenissa Rangers nuiji Boston Bruinsin maanrakoon lukemin 6-2. Kaapo Kakko ei ollut kotijoukkueen kokoonpanossa. Vieraista sen sijaan Tuukka Raskilla oli Bostonin maalilla synkkä ilta. Rask torjui 28 laukausta. Bostonin Urho Vaakanainen pelasi kauden kolmannen ottelunsa vieraiden puolustuksessa ja sai jääaikaa lähes 20 minuuttia.

Arizona Coyotes hävisi Colorado Avalanchelle lukemin 2-3. Coloradon Mikko Rantanen oli pelipäällä tehden yhden maalin ja antaen yhden maaliin johtaneen syötön. Joonas Donskoi ei tällä kertaa onnistunut ja hänen ratingikseen tuli -1.

Kolmannessa pelissä Minnesota Wild voitti Los Angeles Kingsin 3-1. Kingsien Olli Määttä sai vastuuta lähes 20 minuuttia. Kaapo Kähkönen ei ollut Wildin maalilla.