NHL:ssä vain kolme ottelua – Mikko Koivun 1000. NHL-ottelu

Boston Bruins voitti Montreal Canadiensin 3-1. Montrealin ainokaisessa onnistui ottelun toisella minuutilla Joel Armia. Boston oli alakynnessä yli kaksi herää kunnes se heräsi. Tuttu nimi, tshekkiläinen David Pastrnak aloitti Bruinsin takaa-ajon ja teki samalla kauden 25:ennen maalinsa. Bruins teki kaikki kolme maaliaan ottelun viimeisessä erässä ja voitti näin ollen koko ottelun. Tuukka Rask torjui maalillaan 28 laukausta. Voitto oli Bostonille jo seitsemäs peräkkäinen ja samalla se nousi koko NHL:n piikkipaikalle.

Vancouver Canucks hävisi kotonaan Edmonton Oilersille 2-3. Mikko Koskinen torjui Edmontonin maalilla 30 kertaa. Edmontonin Markus Granlund pelasi hiukan yli 12 minuuttia eikä onnistunut tekemään tehopisteitä.

Minnesota Wild voitti Dallas Starsin voittolaukausten jälkeen 3-2. Minnesotan Mikko Koivu pelasi uransa 1000. NHL-ottelunsa ja teki samalla uransa 700. tehopisteen. Koivun kauden tehot ovat nyt 2+10, jolla hän on suomalaisten pistepörssissä 13:nneksi tehokkain. Dallasin Esa Lindell sai tililleen yhden syöttöpisteen. Miro Heiskanen ja Roope Hintz jäivät vaille tehopisteitä.