Jokerit kohtaa vieraissa Salavat Julajev Ufan – katso kokoonpano

Jokerit ei tee muutoksia kokoonpanoonsa, kun vieraskiertue käynnistyy tänään maanantaina Salavat Julajev Ufaa vastaan. Janis Kalnins on jälleen tolppien välissä.

Kolmen kovan vieraspelin rundi itäisen konferenssin joukkueita vastaan käynnistyy tänään suomalaisvahvistuksia ja ex-jokereita pullistelevaa Salavat Julajevia vastaan. Helsinkiläiset haluavat takaisin voittokantaan viim perjantain Sibir-tappion jäljiltä ja takaisin seitsemännelle sijalle läntisessä konferenssissa.

Kokoonpano on tismalleen sama kuin perjantaina, joten Kalnins torjuu nyt kuudennessa peräkkäisessä ottelussaan. Vieraskiertueella mukana olevista pelaajista sivussa ovat Mika Niemi, Roope Reini ja Aleksanteri Heiskanen. Loukkaantuneina taas ovat Nicklas Jensen, Saku Mäenalanen sekä koko loppukauden missaava Oliver Lauridsen.

Jokerit ja Salavat Julajev kohtasivat tällä kaudella ensimmäisen kerran lokakuun puolivälissä Helsingissä. Tuolloin isännät ottivat 3-2-voiton rankkareilla. Viime kaudella tammikuussa Jokerit haki 4-1-vierasvoiton Ufasta, joten vire on ollut hyvä Bashkorstanin ylpeyttä vastaan. Kaikkiaan keskinäiset kohtaamiset ovat KHL:ssä menneet 7-4 Jokereiden eduksi.

Salavat Julajev on itäisessä konferenssissa neljäntenä, mutta on parhaillaan kolmen ottelun tappioputkessa. Lauantaina joukkue hävisi futislukemin 0-1 Metallurg Magnitogorskille vieraskaukalossa. Salavat Julajevin riveissä pelaavat ex-jokerit Sakari Manninen, Linus Omark ja Philip Larsen sekä Teemu Hartikainen ja Juha Metsola. Valmennusryhmässä on mukana Tomi Lämsä ja fysiikkavalmentaja on Matias Sarvela. Vastapuolella nähdään siis runsaasti tuttuja kasvoja.

Iltapäivän ottelu alkaa klo 16.00 Suomen aikaa.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
19 Veli-Matti Savinainen – 27 Petri Kontiola – 48 Henri Ikonen
25 Henrik Haapala – 37 John Norman – 11 Steve Moses
9 Ahti Oksanen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)
72 Aleksi Halme

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 4 Tommi Kivistö

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.