NHL:ssä vain kahden ottelun kierros

NHL:ssä pelattiin vain kaksi ottelua torstain ja perjantain välisenä yönä. Toisessa ottelussa kohtasivat Nashville Predators ja Calgary Flames. Flames voitti maalirikkaan ottelun 5-6 jatkoajan jälkeen. Nashville maalilla pelasi Pekka Rinne ja Juuse Saros oli luukkuvahtina. Kotijoukkue johti ottelua toisen erän jälkeen jo 4-1 Calle Jarnkrokin kahdella maalilla. Kolmannessa erässä Flames teki neljä maalia ja 5-5 tilanteessa mentiin jatkoille. Jatkoajalla Calgaryn Matthew Tkachuk teki ratkaisevan maalin.

Toisessa ottelussa kohtasivat Vegas Golden Knights ja Montreal Canadiens. Myös kyseisessä ottelussa mentiin jatkoajalle maali-iloittelun jälkeen. Toisessa erässä Joel Armia pääsi antamaan Brendan Gallagherille syötön tasoitusmaaliin ajassa 58:02. Montreal Canadiens voitti ottelun jatkoajan jälkeen 4-5.