NHL:ssä vain kahden ottelun kierros

Minnesota Wild hävisi Florida Panthersille 4-5. Aleksander Barkov teki Floridalle tehot 1+1. Voitto oli Panthersille jo viides peräkkäinen.

Barkov teki Floridan 1-2 -maalin toisessa erässä. Barkov pääsi kiertämään oikealta maalin eteen ja nosti kiekon maalin ylänurkkaan.

Syöttöpisteen Barkov sai kolmannessa erässä, kun hän syötti Jevgeni Dadonovin 3–2-ylivoimamaalin.

Florida nousi voittoon vasta kolmannen erän lopussa. Minnesota johti ottelua kuusi minuuttia ennen loppua 4–3, mutta Florida nousi tasoihin Vincent Trocheckin maalilla ajassa 55.52. Voittomaalin teki Noel Acciari kuusi sekuntia ennen kolmannen erän loppua.

Katso Tweetistä Barkovin maali.

Maanantain toisessa ottelussa Colorado Avalanche voitti Detroit Red Wingsin maalein 6–3. Coloradon Mikko Rantanen kirjasi kamppailusta kaksi syöttöpistettä.