NHL:n tähdistöottelut pelattiin viime yönä

Kolmen ottelun tähdistöturnaus käytiin yöllä Suomen aikaa St. Louisissa. Totuttuun tyyliin erittäin runsasmaalisissa peleissä tehtiin yhteensä 38 maalia ja kaiken kaikkiaan neljä miestä teki hattutempun.

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa Atlantin joukkue voitti Metropolitanin joukkueen maalein 9–5. Voittajajoukkueen kuudesta maalista vastasivat Anthony Duclair ja David Pastrnak, jotka tekivät hattutempun mieheen.

Toisessa välierässä Tyynimeri nuiji Keskisen joukkueen 10–5. Tyynenmeren pelaajista Tomas Hertl iski peräti neljä ja Leon Draisaitl kolme maalia.

Tyynenmeren divisioona vei turnauksessa voiton, kun se kukisti finaalissa Atlantin divisioonan maalein 5–4. Näin Tyynenmeren divisioona kuittasi itselleen miljoonan dollarin pääpalkinnon.

Finaalissa Atlantin joukkue johti ottelua vielä ensimmäisen erän jälkeen 3–1, mutta Tyynenmeren-joukkueen Elias Pettersson ja Leon Draisaitl nostivat joukkueensa tasalukemiin toisessa erässä. Loppulukemat Atlantin hyväksi viimeisteli välierässäkin loistanut tshekkisentteri Tomas Hertl.

Boston Bruinsin tshekkipelaaja David Pastrnak kirjautti ensimmäisessä ottelussa tehot 3+1 ja finaalissa 1+1. 23-vuotias tehohyökkääjä valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

NHL:n runkosarja jatkuu tavalliseen tapaansa maanantain ja tiistain välisenä yönä.