Jokerit päättää tänään neljän kotipelin viikon

Jokerit pelaa neljännen pelinsä kuuteen päivään, kun sunnuntaina Hartwall Arenassa vastassa on Neftehimik Nizhnekamsk. Helsinkiläisten kokoonpanoon tulee useampi muutos.

Jokerit nousi lauantaina toisessa ja kolmannessa erässä kolmen maalin takaa voittoon Kunlun Red Staria vastaan. Jesse Joensuu osui kahdesti, Mika Niemi ja Mikko Lehtonen kertaalleen. Voitto nosti joukkueen Dynamo Moskovan edelle läntisen konferenssin kolmannelle sijalle.

Viikon kaikissa otteluissa torjunut Janis Kalnins jatkaa myös tänään helsinkiläisten maalilla. Puolustuksen ainoa muutos on Eemeli Räsäsen jääminen sivuun. Hyökkäykseen hyppäävät lauantaina huilanneet Henrik Haapala, Antti Pihlström ja Aleksi Halme. He ottavat Steve Mosesin, Ahti Oksasen ja Mika Niemen paikat. Kahdessa viime pelissä maalin tehnyt Niemi on tänään 13:s hyökkääjä.

Loukkaantumislista on ennallaan: vammojen vuoksi sivussa ovat Alex Grant, Henri Ikonen ja Oliver Lauridsen.

Runkosarjaa on tämän illan jälkeen jäljellä kymmenen ottelua. Tilanne läntisessä konferenssissa on kutkuttava, sillä SKA on toisena 71 pisteessä, Jokerit kolmantena 69:ssä, Dynamo neljäntenä 67:ssä ja Spartak viidentenä 66:ssa. Jokaisella ottelulla on täten suuri merkitys.

Tämän päivän vastustaja Neftehimik on itäisessä konferenssissa kymmenentenä viisi pistettä playoff-viivan alapuolella. Vastustajan viime aikojen otteista voit lukea tarkemmin täältä.

Sunnuntain kamppailu alkaa klo 16.00.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 80 Saku Mäenalanen
72 Aleksi Halme – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)
22 Mika Niemi

44 Mikko Lehtonen – 90 David Sklenicka
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 4 Tommi Kivistö

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.