NHL:n pudotuspelit starttasivat usealla joukkueella

Änäri3 jääkiekko NHL

Florida Panthers hävisi pudotuspeliavauksen Tampa Baylle maalein 4–5. Tampan ratkaisijaksi nousi tuttu nimi, kun Brayden Point iski loppulukemat ajassa 58.46.

Floridan Aleksander Barkov laukoi avauserässä Floridan 1–1-tasoitusmaalin ylivoimalla. Myöhemmin samassa erässä suomalaishyökkääjä auttoi Floridan 2–1-johtoon syöttämällä Carter Vertaeghen maalin.

Barkov, 25, on ennen tätä kevättä pelannut NHL:n pudotuspeleissä kahdesti. Yhteensä hän on tehnyt uransa 11 pudotuspeliottelussaan tehot 4+5=9.

Sarjan toinen ottelu pelataan varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa. Jatkopaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Yön toisessa pudotuspeliottelussa Minnesota Wild ja Vegas Golden Knights väänsivät pitkään maaleitta läntisen divisioonan ottelusarjan avauksessaan. Voiton vei lopulta Minnesota, kun ruotsalaishyökkääjä Joel Eriksson Ek sai kiekon maaliin jatkoerän kolmannella minuutilla.

Ottelusarjat jatkuvat varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa.