NHL:n pohjamutiin valahtanut Devils kauppasi tähtipelaaja Taylor Hallin

Muutamia päiviä kestäneet siirtohuhut tulivat päätökseen maanantaina paikallista aikaa, kun New Jersey Devils kauppasi ykköstykkinsä Taylor Hallin Arizona Coyotesiin.

Embed from Getty Images

Hall, 28, on esiintynyt tällä kaudella 30 ottelussa, joissa mies on iskenyt tehot 6+19. Edellisen pelin laitahyökkääjä istui katsomon puolella käynnissä olleiden kauppaneuvotteluiden vuoksi.

Coyotesiin matkaa Hallin lisäksi myös hyökkääjä Blake Speers. Devils saa vastineeksi sen sijaan Kevin Bahlin, Nate Schnarrin, Nicholas Merkleyn sekä kaksi ehdollista varausvuoroa tulevan kesän varaustilaisuuteen. Kaikki kolme pelaajaa ovat Arizonan omia takavuosien varauksia.

Hallin kauppaamisesta tuli ajankohtaista Devilsin surkeiden otteiden takia. Joukkue majailee tällä hetkellä koko NHL:n viimeistä edellisenä, eikä päävalmentaja John Hynesin erottaminen ole myöskään tuonut peliesityksiin uutta virtaa.

Tähtihyökkääjä ehti pelata pirupaidoissa kaikkiaan kolme täyttä kautta. Toissa kaudella Hall johdatti joukkonsa pudotuspeleihin ja pokkasi kauden päätteeksi NHL:n arvokkaimmalle pelaajalle jaettavan Hart Trophyn. Hallin nykyinen sopimus päättyy kesällä, jonka jälkeen hän on vapaa siirtymään mihin tahansa NHL-seuraan.

Coyotes pyrkii Hallin johdolla ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin sen nykyisen nimensä alla. Edellisen kerran seura oli mukana kevään peleissä vuonna 2012, mutta tuolloin se tunnettiin vielä Phoenix Coyotesina.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.