NHL:n All Star-tapahtumassa käytiin taitokilpailu

St. Louisissa pelattavassa NHL:n tähdistötapahtumassa oli perjantaina vuorossa taitokilpailut. Kilpailuja käytiin viidessä eri osiossa ja kaikki tapahtumaan osallistuvat pelaajat ottivat osaa johonkin kilpailuun.

Luistelunopeudessa kenttä kierretään kokonaan maalien takaa mahdollisimman nopeasti. Connor McDavid on totuttu näkemään kaukalon nopeimpana mutta tällä kertaa hän joutui tyytymään hopeaan. Tänä vuonna nopein oli Mathew Barzal, jonka aika oli huima 13,175 sekuntia. McDavid oli neljä sadasosaa hitaampi, joten kilpailu oli äärettömän tiukka.

Embed from Getty Images

Läpiajokilpailussa oli maalivahtien vuoro nousta framille. Heidän tarkoituksenaan oli torjua mahdollisimman monta peräkkäistä läpiajoyritystä. Kaiken kaikkiaan 18 pelaajaa kävi yrittämässä jokaista maalivahtia vastaan ja parhaaksi maalivahdiksi nousi Jordan Binnington, joka torjui peräkkäin kymmenen pelaajan maalintekoaikeet. Kotiyleisö oli Binningtonin voitosta innoissaan sillä hän pelaa liigassa St. Louis Bluesissa.

Embed from Getty Images

Tarkkuuskilpailussa kiekon piti osua viiteen kohteeseen mahdollisimman nopeasti. Voiton vei Jaccob Slavin, joka kulutti aikaa vain 9,505 sekuntia.

Embed from Getty Images

Kovimmassa laukauksessa nähtiin tuttu nimi voittajana. Shea Weber laukoi kiekon kaikista nopeimmalla vauhdilla neljäntenä vuotena putkeen. Hän lämäsi kiekkoa 106,5 mailin tuntinopeudella, joka on eurooppalaisittain noin 170 km/h. Ylimääräisenä esiintyjänä jäällä kävi myös entinen huippupelaaja Al Macinnis, joka laukoi kiekkoa yli 100 mailin tuntinopeudella vielä 56-vuotiaanakin.

Embed from Getty Images

Yhdessä kilpailuista pelaajat laukoivat kiekkoja korkealta päädystä jäällä oleviin maaleihin. Kaikista tarkin oli Patrick Kane.

Embed from Getty Images

Tapahtuma jatkuu ensi yönä Suomen aikaa pelattavilla tähdistöotteluilla.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.