NHL palasi tauolta! Kasperi Kapanen loukkaantui, Mikael Granlund onnistui maalinteossa

NHL on palannut All Star-tauolta kuuden ottelun voimin.

Nashville Predators hävisi Toronto Maple Leafsille 2-5. Nashvillen suomalaisista Mikael Granlund onnistui maalinteossa. Granlund tasoitti pelin 1-1:een ottelun ensimmäisessä erässä. Osuma oli Granlundille kauden yhdeksäs. Toisen erän lopussa Toronto oli karannut jo 1-4 johtoon.

Toronton Kasperi Kapanen joutui jättämään pelin kesken loukattuaan kätensä. Suomalaisen pelikuntoa arvioidaan uudelleen lähipäivinä.

Nashvillen maalilla Pekka Rinne torjui 26 kertaa.

Montreal Canadiens hävisi Washington Capitalsille 2-4. Kaikki Montrealin suomalaiset, Joel Armia, Artturi Lehkonen ja Jesperi Kotkaniemi jäivät ilman tehopisteitä.

Dallas Stars voitti jatkoajan jälkeen Tampa Bay Lightningin 3-2. Dallasin Esa Lindell poimi yhden syöttöpisteen Denis Gurianovin toisen erän 1-1 maalista. Lindell pelasi huimat yli 26 minuuttia.

Dallasin Roope Hintz joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen takia.

Muissa otteluissa Ottawa Senators hävisi jatkoajan jälkeen New Jersey Devilsille 3-4, Vancouver Canucks voitti St. Louis Bluesin 3-1 ja San Jose Sharks voitti Anaheim Ducksin 4-2.