NHL-kierroksella nähtiin Kevin Lankisen ja Juuse Saroksen kaksintaistelu

NHL Kiekko

Jääkiekon NHL:ssä nähtiin keskiviikkona erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Nashville Predators isännöi Chicago Blackhawksia. Nashvillen maalilla pelasi Juuse Saros ja Chicagon maalilla Kevin Lankinen. Ottelun voitti Nashvillen Saros, joka juhli voittomaalikilpailun jälkeen 2–1-voittoa.

Sarokselle kirjattiin 29 torjuntaa. Hänet onnistui yllättämään vain kolmannen erän puolivälissä ottelun 1–1:een tasoittanut Ryan Carpenter.

Debyyttikauttaan NHL:ssä torjuvalle Lankiselle kirjattiin ottelusta komeat 41 torjuntaa. Lankisen kolmannen erän alussa yllätti Nick Cousins ja voittomaalikilpailussa hänet ohitti vain Matt Duchene.

Hienoa läpimurtoa tekevä Lankinen on torjunut tällä kaudella nyt neljässä ottelussa torjuntaprosentilla 93,1. Predatorsin ykkösmaalivahdiksi noussut Saros on torjunut viisi peliä prosentilla 91,8.

Predators-hyökkääjät Mikael Granlund ja Erik Haula jäivät ilman tehopisteitä. Kahdessa edellisessä ottelussa maalinteossa onnistunut Granlund oli jäällä lähes 21 minuuttia ja Haula kirjasi jääaikaa reilut 15 minuuttia.

Joukkueet kohtasivat jo toisen kerran kahden päivän sisään. Tiistaina Nashville nappasi 3–2 -jatkoaikavoiton.