Scroll Top

NBA:n viime kauden arvokkain pelaaja jäi Lauri Markkasen jyrän alle – katso video

Lauri Markkanen Cleveland NBA

NBA-tähti Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers kellisti yllätyksellisesti Denver Nuggetsin yön koripallokierroksella lukemin 99-87. Ottelun, ja koko kierroksen, näyttävimmästä suorituksesta vastasi suomalainen itse.

Clevelandin ja Denverin välinen kamppailu ei ehtinyt vanheta kuin noin 40 sekuntia, kun Markkanen räväytti. Täksi kaudeksi Clevelandin väreihin siirtynyt suomalainen riisti ensin pallon puolustuspäässä, jonka jälkeen mies kuljetti pallon koko kentän läpi ja päätti hyökkäyksen voimakkaaseen donkkiin.

Denverin supertähti Nikola Jokic sai todistaa tilanteen aitiopaikalta, kun Markkanen hyppäsi donkkiin ja Jokic jäi puolustaessaan tämän alle.

Sosiaalinen media luonnollisesti räjähti tämän suorituksen jälkeen. Voit katsoa videon alta.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1452808744924897282

Markkasen ”uhriksi” joutunut Jokic palkittiin viime kauden päätteeksi arvokkaimman pelaajan palkinnolla. Hänen johtamansa Denver Nuggets on tälläkin kaudella yksi läntisen konferenssin kärkijoukkueista.

Cleveland on puolestaan aloittanut kautensa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Lauri Markkanen on tilastoinut neljän ottelun jälkeen keskimäärin 11,8 pistettä, 6,5 levypalloa ja 2 syöttöä ottelua kohden. Heitto on tosin uponnut alkukaudesta vain 30 prosentin tarkkuudella.

Seuraavan kerran Markkanen nähdään tositoimissa keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun joukkue matkaa Los Angeles Clippersin vieraaksi.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.