Naisten liigassa pelataan mestaruuden ja mitalien kannalta äärettömän iso ottelu – Lue TiPS vs HJK ottelun ennakko

Naisten Kansallisessa liigassa pelataan tänään mestaruuden ja mitalien kannalta todella iso ottelu, kun TiPS kohtaa kotonaan HJK:n. Joukkueet ovat kohdanneet sarjasssa kertaalleen elokuun puolivälissä ja HJK:n kotipeli pättyi maalittomaan tasapeliin.

Kotijoukkue TiPS:llä on isot paineet illan ottelussa, sillä se johtaa sarjaa tasapisteissä Åland Unitedin kanssa, mutta saarelaiset ovat maalieron vuoksi ykkösenä. 

TiPS on pelannut viime ajat todella hyvin ja joukkueella on alla peräti viisi peräkkäistä voittoa, joten itseluottamuksen pitäisi olla kohdallaan. Kotijoukkueessa maalinteko on jakautunut tasaisesti ja joukkueen pelaajat ovat maalipörssin neljännellä ja viidennellä sijalla. Neljäntenä on Nora Lehto, joka on tehnyt sarjassa 7 maalia. Heti perässä tulee maalin verran vähemmän tehnyt Roosa Ariyo

Vierailija HJK on sarjassa neljäntenä kaksi pistettä pronssimitaleista, joten ottelu on myös vieraille todella tärkeä. HJK on pelannut viime aikoina hyvin ja sillä oli jo kolmen ottelun voittoputki, mutta edellisessä pelissä tuli kirvelevä tappio FC Hongalle. Jos HJK:n pelaajista joku pitää nostaa esiin, niin Essi Sainio on joukkueen kannalta todella tärkeä pelaaja.

Ottelua ei pelata Tikkurilassa vaan Myyrmäessä. Palloliitto ei hyväksynyt Tikkurilan nurmea pelikelpoiseksi.

Ottelu katsottavissa YLE TV2 KLO 18:00 alkaen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.