MLB-VIHJEET: Oaklandin ja Giantsin sarja jatkuu

Nyt on käynyt niin hassusti, että MLB-vihjeet on osuneet peräjälkeen jo jopa muutaman kerran ja mikäs sen mukavampaa, jatketaan tänään samaa sarjaa! Tänään Oaklandissa on ottelu, jossa linet ovat jääneet liian matalalle.

TAUSTAA OTTELUUN

Oakland Athletics isännöi San Francisco Giantsia ja pitcherit eivät ole sarjan lahjakkaimpia ja se tietää juoksuja. Ottelussa on mielenkiintoinen piirre, että joukkueet kohtasivat edellisellä kierroksella mutta kotijoukkue oli tällöin Giants. Sarja päättyi yli 20 juoksun juhliin ja tänään mentäneen samalla hurlumhei-periaatteella. Giants on konferenssissa kärkikolmikossa ja Oakland keskikastin alapuolella.

VIHJEEN KULMAKIVET

Syöttäjinä ovat Sean Manaea ja Jake Peavy, jotka kummatkaan eivät ole joukkueidensa kärkisarjaa, päinvastoin. Herrat aloittanevat juoksujen tasaisen antamisen jo alussa ja kun otetaan huomioon etenkin Oaklandin benit, juoksujuhlat on taattu! Giantsin lyöntivoima huomioon ottaen Oakland on juuri vailla mahdollisuuksia.

MITÄ LYÖDÄÄN?

Giants on jostain syystä asetettu underdogiksi mutta kyllä Geen näkemyksen mukaan tilanne on päinvastoin! Odotetaan juoksurikasta matsia, jossa vierasjoukkue on ennakkosuosikki!
MLB

Oakland Athletics – San Francisco Giants
Kello 05:05

Over 7.5 @ 1.71 Bet365
Giants @ 2.28 William Hill

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.