MLB-vihje Suomen iltapala-aikaan

New York Yankees on päässyt palaamaan kotiin Yankee Stadiumille ja vastaan tulee joukkue suoraan Liigan toisesta päästä, Baltimore Orioles. Lähtöasetelmat otteluun ovat päivän selvät ja kysymys kuuluukin, miten Yankeesin pää kestää kotiyleisön paineet ja tilanteen muuttumisen pois vieraspelien maailmasta.

Yankees on ollut todella kuuma joukkue koko Suomen helteisen kesän ja sitä se on tälläkin hetkellä. Voittoprosentti on sama kuin perässä hiihtävällä Astrosilla 0.563% Yankees on voittanut 11 peliä viimeisestä 15:stä ja kotonaan saldo on vielä hurjempi on selvää, että Oriolesilla on iso vuori kiivettänään reilun tunnin päästä. Kaikkeen kun yhdistää, että Yankeesin sairastuvalla on 17 pelaajaa, on joukkueen rosteri maaginen.

Oriolesista ei ole oikein mitään sanottavaa. Lähinnä kysymys kuuluu, miten paljon joukkue häviää tänään. Joukkueen kummulle astuu mr. Nobody, Gabriel Ynoa niin odotettavissa voi olla ihan mitä tahansa.

Yleensä kotijoukkue tarjoaa ensimmäisen kotiottelun kiertueen jälkeen faneilleen muistutuksena siinä, miksi heidän faninsa ovat olemassa ja joukkue haluaa kiittää sukupolvista toiseen uskollisia fanejaan. Pitää näin juntteina suomalaisina muistaa, että Yhdysvalloissa baseball on uskonto, ei urheilulaji.

Lähdetään hakemaan selkeää kotivoittoa ja rattoisaa peli-iltaa sinne kotisohville.

MLB

New York Yankees – Baltimore Orioles
Kello 20:05

Yankees -2.5 @ 2.45
Todennäköisyys Large!

 

HUOM, YANKEETA LYÖTIIN NIIN PALJON ETTÄ LIINAT SULJETTIIN! Kannattaa opetella Live-pelaaminen NYT ja ottakaa livestä kohteet täältä https://geemediasports.com/maailman-parhaat-vedonlyontiyhtiot-parhaat-kertoimet/

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi.