MLB: Arizona Diamondbacks – San Fransisco Giant

Gamblers MLB

Arizona Diamondbacks kohtaa puolentoistatunnin päästä San Fransisco Giantsin. Joukkueiden alkukaudet ovat olleet viime kausina katastrofalisia. Diamondbacks yrittää katkaista onnetonta putkeaan palkkaamalla uuden valmentajan, Torey Lovullon.

Mutta yhtä kaikki, ottelu tulee olemaan pitchereiden peli. Kotijoukkueen Zack Greinke aloittaa toista kauttaan Arizonassa ollen sitä ennen huikeassa kunnossa usean kauden ajan Dodgersissa. On lievä kysymysmerkki, on Greinke löytänyt paikkansa joukkueessa mutta selvää on, että Greinke on joukkueen ACE, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Lisäksi on syytä todeta, että Greinke kuuluu liigan TOP 10-pitchereiden joukkoon lähinnä tasaisuudensa johdosta.

Vastapuolelle marssii Madison “Boom Boom” Bumgarner. Bumgarnerin recordi Chase Fieldiltä on hurja eikä mikään spring seasonilta puolla liigan TOP 3-syöttäjän olevan huonossa kunnossa.

Ottelussa korostuu alkukauden paineet ja pitchereiden onnistuminen ja Geen mielestä lopputuloksena tulee olemaan under ja Giantsin voitto!

MLB

Arizona Diamondbacks – San Fransisco Giants

Under 8.5 @ 1.97 ComeOn
Giants -1 @ 1.83 ComeOn

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.