Miro Heiskanen onnistui – katsaus rapakon taakse

Winnipeg Jets voitti Dallas Starsin 5-1. Patrik Laine sai kiekon ensimmäistä kertaa Dallasin maaliin kun ottelua oli pelattu 13 sekuntia, mutta maali hylättiin paitsion takia. Dallasin ainoan maalin teki Miro Heiskanen toisen erän lopulla. Heiskasen maalin jälkeen onnistui Laine. Päätöserässä Laine sai vielä syöttöpisteen Mark Scheifelen maaliin.

New Jersey pelasi ensimmäisen ottelunsa sen jälkeen kun se ilmoitti valmentajansa John Hynesin saaneen potkut myöhään tiistai-iltana. Päävalmentajaksi nostettu entinen joukkueen apuvalmentaja Alain Nasreddine ei saanut käännettyä Devilsin tappioputkea. Devils pelasi Vegas Golden Knightsia vastaan ja hävisi 3-4. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Jonathan Marchessault, joka teki kypärätempun. Devils on itäisen konferenssin häntäpäässä.

Florida Panthers hävisi Minnesota Wildille 2-4. Floridan kapteeni Aleksander Barkov teki joukkueensa avausmaalin. Minnesota tuli kuitenkin rinnalle ja meni ohi. Minnesotan maalilla pelasi Kaapo Kähkönen. Uransa toista NHL-ottelua pelannut Kähkönen torjui huikeat 44 kertaa. Kähkönen valittiin ottelun ykköstähdeksi. Mikko Koivu poistui kentältä ottelun kolmannessa erässä eikä enää palannut takaisin.

Boston Bruins voitti Caroline Hurricanesin puhtaasti 2-0. Bostonin Tuukka Rask oli huilivuorossa. Carolinesin Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho pelasivat ottelussa yli 20 minuuttia mutta siitä huolimatta Canes jäi nollille.

Columbus Blue Jackets hävisi Arizona Coyotesille 2-4. Columbuksen maalilla Joonas Korpisalo torjui 24 laukausta.

Montreal Canadiens voitti New York Islandersin 4-2. Yksikään ottelun neljästä suomalaisesta ei päässyt tehopisteille.

Nashville Predators hävisi jatkoajan jälkeen Tampa Bay Lightningille 2-3. Nashvillen maalilla pelannut Pekka Rinne torjui 28 kertaa.