Mikko Rantanen loukkaantui, Aleksander Barkov saalisti syöttöpisteen

San Jose Sharks hävisi Florida Panthersille 3-5. Floridan Aleksander Barkov oli mukana Anton Stralmanin 2-4 -osumassa ja saalisti näin yhden syöttöpisteen. Ottelu säilyi mielenkiitoisena vielä viime hetkille asti, sillä San Josen Timo Meier toi joukkueensa maalin päähän kaksi minuuttia ennen kolmannen erän loppua. Floridan Vincent Trocheck sinetöi loppulukemat 5–3 tyhjään verkkoon viisi sekuntia ennen päätössummeria. San Josen Antti Suomela sai ottelun avauserässä syöttöpisteen itselleen. Hän joutui jättämään kuitenkin kentän toisessa erässä ylävartalovamman takia.

Arizona Coyotes voitti New York Islandersin 2-1. Coyotesin maalilla hyvässä vedossa oleva Antti Raanta torjui 28 kertaa. Conor Garland vei Arizonan 2–0-johtoon päätöserän alussa, ja Antohony Beauvillierin kavennuksesta huolimatta Islandersin loppukiri ei riittänyt tasoitukseen.

Ottelun ykköstähdeksi valittu Raanta kiitteli etenkin puolustusta.

– Me menemme puolustaminen edellä. Jos onnistut rajoittamaan vastustajan paikkoja, olet lähempänä voittoa. Mielestäni pelasimme fiksusti, Raanta sanoi.

Vegas Golden Knights voitti Washington Capitalsin 3-2. Washingtonin Aleksandr Ovetshkin ei vieläkään onnistunut maalinteossa tavoitellessaan maagista 700:n maalin rajaa. Hän on nyt pelannut viisi ottelua ilman maaleja.

Colorado Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen loukkaantui ottelussa Tampa Bayta vastaan ja on sivussa pitkään. Kyseessä on seuran ilmoituksen mukaan ylävartalovamma. Rantanen törmäsi toisessa erässä kaukalon päätylaitaan, kun hänet kaatoi Tampan Erik Cernak. Ennen loukkaantumistaan Rantanen ehti antaa yhden syötön Andre Burakovskyn avauserässä syntyneeseen 1–0-osumaan. Tampa venytti 4–3 -jatkoaikavoitolla voittoputkensa jo yhdentoista ottelun mittaiseksi.