Mikko Lehtonen ensi kaudella Pohjois-Amerikassa!

Mikko Lehtonen on noussut viimeisen vuoden aikana Euroopan parhaaksi puolustajaksi. Geemedian lähteiden mukaan turkulainen pelaa ensi kaudella NHL:ssä. Lehtosella on vielä ensi kaudelle sopimus Jokereiden kanssa ilman ulosostopykälää NHL:ään. Todellisuudessa se on vain rivi mustetta, joka ei ole kunnolla kiinnostuneelle joukkueelle mikään este vaan Lehtonen tulee lähtemään Pohjois-Amerikkaan. Seura on vielä täysin auki.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Lehtonen voitti viime keväänä Leijonissa maailmanmestaruuden ja viime KHL-kaudella hän iski 60 runkosarjan pelissä tehot 17+32=49. Tehotilastoissa Lehtonen oli omaa luokkaansa +26 statseilla.

Lehtonen herätti jo koko viime kauden ajan kiinnostuksen lukuisissa NHL-joukkueissa ja oli ihme, että hän ei siirtynyt taalajäille. Jokereiden omistaja Jari Kurri myöntää joukkueen kotisivuilla tämän.

Embed from Getty Images

– Hän pelasi loistavan kauden ja hän on luonnollisesti herättänyt kiinnostusta NHL:ssä. On mahdollista, että hän jatkaa uraansa Pohjois-Amerikassa ja tilanne ratkeaa todennäköisesti toukokuun aikana, Kurri sanoo.

Lehtonen on voittanut lisäksi alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuonna 2014 ja Ruotsin pääsarjan SHL:n mestaruuden kolme vuotta sitten.

Comments (1)

[…] tähtipuolustaja Mikko Lehtonen siirtyy KHL-jäiltä NHL:ään, josta Geemedia tosin tiesi jo aikaisemmin lähteisiinsä vedoten kertoa. Asiaa pyöriteltiin jo kauden aika sekä pitkin kevättä, mutta osa silti epäili siirtoa, koska […]

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.