Mikko Koivu napautti arvostelijoita, Aho jatkaa loistavia otteitaan

Minnesota Wild voitti Columbus Blue Jacketsin 5-4. Minnesotan kapteeni Mikko Koivu teki ottelussa komeasti kaksi maalia. Koivu valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Ennen tätä Koivu ei ollut tehnyt maali 30:een otteluun. Voitto nosti Minnesotan kolmen pisteen päähän pudotuspeliviivasta.

Carolina Hurricanes hävisi kotonaan Dallas Starsille lukemin 1-4. Hurricanesin Sebastian Aho venytti pisteputkensa jo 13 ottelun mittaiseksi, se on hänen NHL-uran ennätys ja koko NHL:n tämän hetken pisin pisteputki. Aho teki toisessa erässä Carolinan ainoa maalin, joka ei riittänyt pidättelemään hyvässä vedossa ollutta Dallas Starsia.

Dallasin suomalaishyökkääjä Roope Hintz oli loistavassa vireessä, mikä johti tehopisteisiin 1+2=3.

Detroit Red Wings hävisi kotonaan New Jersey Devilsille 1-4. Detroitin Valtteri Filppula teki joukkueensa ainoan maalin. Filppulalle maali oli kauden kuudes. Hänellä on kasassa 21 (6+15) pistettä.

Boston Bruins hävisi Calgary Flamesille 2-5. Boston oli voittanut kotonaan seitsemän ottelua peräkkäin. Tuukka Rask torjui Bostonin maalilla 26 kertaa.

Washington Capitals voitti voittolaukauskisan jälkeen Winnipeg Jetsin. Winnipegin Patrik Laineelle tuli täyteen 300 NHL:n runkosarjapeliä. Laine ei päässyt ottelussa tehopisteille. Aleksandr Ovetshkin teki Washingtonin ensimmäisen maalin, kun ottelua oli pelattu vajaat kaksi minuuttia. Osuma oli samalla Ovetshkinin 701. NHL-maali.

Nashville Predators voitti Ottawa Senatorsin 3-2. Nashvillen Mikael Granlund nappasi ottelusta syöttöpisteen. Juuse Saros torjui Nashvillen maalilla 33 kertaa.